Jouw beauty van binnen naar buiten halen

Heling op diep celniveau bij Anouck Lijf Style

Wellness & Balance Beauty

Vier meditatie workshops

Meditatie work-out 1,5 uur

Met de Meditatie work-out biedt ik jou in korte tijd praktische handvatten en tips om zowel fysiek als emotioneel moeiteloos door het leven te gaan.

De Meditatie work-out is een opbouwende training waarbij er eerst in ontspannen zittende houding diep naar binnen wordt gekeerd d.m.v. van ademhaling op begeleidende meditatiemuziek hiermee komt het onderbewust zijn tot rust.
Omdat er koptelefoons gedragen zullen worden, kan je heel goed in de muziek kruipen en veel sneller tot een diepere ontspanning komen.

Deze methode wordt opgebouwd waarbij meerdere vormen worden gecombineerd, zo zal er tijdens de meditatiesessie, affirmaties worden uitgesproken en door de(eft)tapping techniek zal het resultaat heel effectief in je systeem worden geïntegreerd, dit zorgt ervoor dat alle ballast en overtuigingen in het lichaam worden losgelaten.

Daarop volgend zullen er een aantal spierversterkende oefeningen worden gedaan waarbij het lichaam sterker zal worden gemaakt en helemaal in balans zal zijn. Met een zinderend einde maakt het de Meditatie work-out tot een feestje.

 

Hoe leer ik mediteren

Met deze workshop geef ik je handvaten en tips en korte routines om dagelijkse meditaties te gaan uitvoeren met verschillende technieken.

Dmv ademhaling leer ik je hoe je in een bepaalde ruststand kunt komen, deze is ook heel makkelijk thuis toe te passen


3-daagse workshop 'chakra reset'

Met meditatie help ik je inzicht te geven wat jou struikelblokken zijn en begeleid ik je om barrières op te heffen en toe te passen in het dagelijks leven. Dit zal toegepast worden met verschillende technieken en ondersteund worden met de Urim- en Bron-Code stoel. 

I Am methode – hartcoherentie – tapping methode
Met deze methode wordt de wellness stoel ingezet en wordt er een aangepast programma aangestuurd door  verschillende edelstenen die gericht jou chakrapunten in je lichaam een activeren.

Zo zullen er een aantal chakra punten worden behandeld en worden geheeld en geactiveerd tot op celniveau

Zodat elk chakrapunt optimaal gaat stromen dit bevorderd de energie en de samenwerking tussen alle chakra punten.

 

3-daagse workshop 'the mindset'

Wij bouwen deze fantastische workshop op waarbij je speciaal met diverse programma’s gericht voor jou het innerlijk werk kan gaan toepassen. We gaan werken met de hartcoherentie en de I Am prayers en affirmaties.
Dit samen met de tapping methode hiermee klop je zachtjes op een aantal merediaan punten daarmee laat je het energiesysteem in je lichaam weer stromen.

Met de Wellness Urim-Code stoel gaan we een aantal progamma’s inzetten die je lichaam volledig herstellen en helen op celniveau.
Met de Bron-Code Stoel gaan we oude trauma’s en pijnen volledig herstellen en helen. Jouw mooie innnerlijke schoonheid brengen we naar buiten als mooie afsluiting, een heerlijke beauty behandeling met een prachtige eindresutaat en een stralende spirituele visage.

IAm meditatie door Anouck Schopman

Meditatie workshops

Als IAM coach begeleid ik je, met ondersteuning van de IAM meditatietechniek, om jouw aandacht naar de energie binnenin je te keren. Je kan kiezen uit een
4-tal workshops. Maak hieronder een afspraak of als je vragen hebt kun je ook met mij chatten rechtsonder op deze site.

Wil je een workshop volgen?

Maak hier je afspraak

Bedankt voor je interesse in Anouck Lijf Style. Als je een workshop wilt volgen, vul onderstaand formulier in. Of misschien wil je meer informatie over de UR-Code stoelen of een programma, stuur een chatbericht, klik rechtsonder op de chat.

Doorgaans binnen 24 uur bericht terug.

×

Hoi,

Stel hier je vraag...

× Waarmee kan ik je helpen?